File, max. 100 KB:
Kreatív: (gif, jpg, png, swf, htm, html, php)
Link : ( a cél, ami megnyílik kattintásra )
Alternatív szöveg : ( ez jelenik meg, amíg nem töltődik be )
Szélesség: Magasság:    

  Hirdetés

  Ingyenes online szótárfüzet
  Vibo vendégkönyv
  Tegyükfel apró
  Gribedli kicsiknek

 

Újra

 

1.) Kreatív feltöltése . Ha már van feltöltött kreatívod (gif, swf, ...) , akkor ugorj a 2. ponthoz!
Az oldal célja, hogy a lap.hu szerkesztők tudjanak ide bennert feltenni, más méretek nem támogatottak, és törlésre kerülhetnek.
A Tallózás/Browse gomb megnyomása után válasszál ki egy fájlot, majd Feltöltés gomb . Pár másodperc várakozás után feltöltődik a fájl.
A fájl webcíme kattintható is , és megjelenik a "Kreatív" mezőben is. ( Ha swf, akkor föltétlen kattintsad, és nézd meg, hogy a flash banneredre kattintva megnyílik-e a cél oldal, ha igen, akkor új ablakban-e. Ha nem új ablakban nyílik, akkor kérjél másik bannert )

2.) Bannerkód legyártása. Ha van már kész bannerkódod, és csak ki kell próbálni, ugorj a 3. ponthoz !
Kreatív: ha az előbb fált töltöttél fel, ne nyúlj ehhez a mezőhöz. Ha másutt van a kreatívod, akkor egy másik böngészőablakban próbáld ki, hogy el ne írd! A muködő kreatív webcímét és Ctrl-C , Ctrl-V vel másold át a Kreatív mezőbe!
Link: a gif, jpg, png bannereknél ez a hyperlink fog a  képhez tartozni . Az swf bannereknél nem számít, hogy mit írsz ide, csak a keresők kedvéért szoktuk kitölteni. Swf-nél a kreatív fájlnak kell a hyperlinket is tartalmaznia.( utólag is lehet, de az félmegoldás)  Iframe-nél (html, php) nem kerül a kódba, ne töltsed ki!
Alternatív szöveg : A keresők számára beírt mondat, tartalmazza a kulcsszavakat. Iframe-nél nem kerül a kódba, ne töltsed ki!
Szélesség, magasság: a kreatív mérete pixelben. A szabványos méreteket gombbal is beállíthatod, de bármilyen más méretet is beírhatsz.
A Legyárt gomb megnyomásával megjelenik a bannerkód a nagy mezőben. Próbáld ki ( 3. pont ) Jelöld ki az egész kódot, nyomjál Ctrl-C -t, majd az adminban a megfelelő helyen Ctrl-V -t

3.) A bannerkód tesztelése . Kattints a Megnézem gombra! Új ablakban megjelenik a banner. A Törlés gomb kiüríti a bannerkód mezőt. Az Újra linkre kattintva elveszik az összes eddigi adat, és tiszta lappal kezdheted újra.

Az itt feltöltött bannereket rotálni, váltogatni tudod ezen a weblapon , Flash-re linket így tudsz tenni (bonyolult , de tisztán html ) : ezen a weblapon

 

  Kérdés, észrevétel : .H2                                                                                             eXTReMe Tracker